Bramborákový koláč
- Přidat foto
-
Reklama
Bramborákový koláč si připravujeme jako chuťovku, ale častěji jako méně tradiční přílohu k pečenému nebo dušenému masu. Není olejový jako při smažení a chutná výborně.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Brambory oškrábeme a nastrouháme. Vymačkáme tekutinu a zalijeme horkým mlékem. Smícháme s ostatními ingrediencemi. Česnek do směsi prolisujeme, majoránku rozetřeme v dlaních.
2.
Připravíme si koláčové formy a dno vyložíme pečícím papírem. Směs rozdělíme.
3.
Dáme péct na 170 stupňů na asi 20 minut. Poté zapínáme grilování s cirkulací vzduchu, 220 stupňů a dopečeme dozlatova.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 40 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 16 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 3 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
146.46 kcal |
Protein |
4.51 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
22.72 g
1.25 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
3.77 g
0.72 g
|
Reklama
Reklama