Ředkvičkový salát s jarní cibulkou
- Přidat foto
-
Reklama
Ředkvička je velmi zdravá pro svůj obsah vitamínů a minerálních látek, jako je vápník, hořčík, selen a draslík. Na jaře ji zařazujeme snad všichni do svého jídelníčku. Doporučuji vyzkoušet tento jarní salát.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Dobře očištěné ředkvičky nakrájíme na plátky, vložíme do salátové mísy, přidáme na kolečka nakrájenou jarní cibulku, osolíme, opepříme a promícháme.
2.
Smetanu si si smícháme s citrónovou šťávou a vmícháme do salátu, který ozdobíme na dílky nakrájenými vejci a ozdobíme jarní cibulkou.
3.
Dáme vychladit do lednice a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 21 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
168.40 kcal |
Protein |
6.41 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
5.40 g
4.10 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
12.93 g
6.13 g
|
Reklama
Reklama