Šunková pěna s olivami
- Přidat foto
-
Reklama
Nadýchaná pomazánka na chuťovky, která se hodí i jako náplň do vajíček natvrdo.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Konzervu pražské šunky dáme do vyšší nádoby na mixování. Prošleháme s florou a hořčicí. Je nutné dlouhé šlehání, aby pomazánka byla hezky nadýchaná.
2.
Přidáme papriku, sůl a pepř.
3.
Nakonec vařechou vmícháme nadrobno nakrájenou cibulku a olivy.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 15 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 14 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
180.14 kcal |
Protein |
4.19 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.05 g
0.09 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
18.01 g
3.31 g
|
Reklama
Reklama