Kuřecí kostky s mrkví a celerem
- Přidat foto
-
Reklama
Chutné a šťavnaté kostky z kuřecích prsou, které jsou připraveny na troše másla se hodí jako lehký hlavní chod. Kdo se při pondělku pustí do redukční diety, postačí mu jako příloha dušená mrkev a celer. Jinak podáváme s rýží.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky. Celer a mrkev oškrábeme a nakrájíme na hranolky.
2.
V hrnci se širokým dnem rozpustíme máslo a orestujeme kuřecí kostky s kořením. Přidáme zeleninu.
3.
Společně chvíli restujeme a podlijeme do 2/3 vodou nebo vývarem. Přidáme prolisovaný česnek a dusíme na mírný stupeň asi 1,5 hodiny.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod 30 min vaření 1 hod 40 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 37 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
485.08 kcal |
Protein |
37.29 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
16.24 g
6.67 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
28.26 g
15.63 g
|
Reklama
Reklama