Polníčkový salát s lososem a cizrnou
- Přidat foto
-
Reklama
Skvělý obědový salát s teplým lososem plný chuti. Zkuste vyměnit běžnou bramborovou přílohu za svěží zeleninu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Lososa opláchneme, pokapeme citrónovou šťávou a z obou stran osolíme a opepříme. Necháme chvíli v pokojové teplotě.
2.
Poté dáme na pánev s rozpuštěným máslem kůží dolů. Na střední teplotu opečeme z jedné a pak z druhé strany (asi 6 min každá strana).
3.
Mezitím připravíme salát. Polníček propláchneme na sítku a natrháme do mísy, přidáme rukolu, nakrájený okurek a cherry rajčata. Olej smícháme s hořčicí a vmícháme do salátu.
4.
Nahoru dáme kousky teplého lososa a cizrnu.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 12 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 122 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
746.04 kcal |
Protein |
40.22 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
20.64 g
9.58 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
53.83 g
16.97 g
|
Reklama
Reklama