Topinka s kuřecími játry

Většina z nás má oblíbené topinky třeba k pivu nebo vínu na večeři, ale dobrá topinka na snídani vám může zvednout náladu na celý den.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Na pánvi si rozpustíme na kostičky nakrájený špek, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, očištěná játra a orestujeme do měkka.
2.
Po změknutí rozklepneme do směsi vejce, osolíme, opepříme a necháme zhoustnout.
3.
Chléb si opečeme v toustovači. Hotovou topinku si potřeme česnekem.
4.
Topinku ozdobíme směsí z jater, plátkový sýr si nakrájíme na nudličky a posypeme sýrem. Můžeme dozdobit jarní cibulkou a podáváme.

Od: Petuler, 24.5.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
404.20 kcal
Protein
27.71 g
Sacharidy
z toho cukr
19.63 g
4.72 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.16 g
9.58 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama