Obalovaný květák s bramborovou kaší
- Přidat foto
-
Reklama
Pokud máte doma vegetariána a už vám dochází nápady, co mu připravit k nedělnímu obědu, vyzkoušejte recept na obalovaný květák s bramborovou kaší.
Reklama
Ingredience
Na kaši
Postup přípravy
1.
Květák očistíme a rozdělíme na menší kousky a dáme ho do vody vařit cca na 10 min. Nesmí být měkký a drolit se.
2.
Po uvaření si připravíme strouhanku, mouku a vejce a vychlazený květák osolíme a obalujeme v trojobalu.
3.
Na pánvi si rozehřejeme olej a květák necháme do zlatova osmahnout a necháme odkapat od oleje.
4.
Mezitím si oloupeme brambory a dáme je vařit. Osolíme a vaříme do měkka.
5.
Odlijeme vodu a přidáme ¼ másla a dolejeme mléko.
6.
Poté šťouchadlem nebo v robotu rozmixujeme na hladkou kaši. A je hotovo. Přejeme dobrou chuť.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
30 min příprava 45 min vaření 1 hod 15 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Marie |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 15 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
395.02 kcal |
Protein |
12.02 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
27.45 g
5.92 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
25.54 g
12.85 g
|
Reklama
Reklama