Hovězí na hříbkách
- Přidat foto
-
Reklama
Jednoduchý recept na měkké a šťavnaté hovězí doplněné sušenými houbami. Hodí se k rýži, bramborové kaši i těstovinám.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Hovězí maso nakrájíme na menší medailonky a okořeníme z obou stran, necháme chvíli v pokojové teplotě.
2.
Cibuli nakrájíme na drobné kousky a dáme restovat na sádlo. Přidáme maso a orestujeme z obou stran.
3.
Podlijeme vodou nebo vývarem, snížíme teplotu na minimum a dusíme 1 hodinu.
4.
Po hodině přidáme sušené houby a znovu dusíme. Pokud je třeba, doléváme vodu. Nakonec znovu přisolíme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 2 hod 30 min vaření 2 hod 45 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 49 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
236.19 kcal |
Protein |
18.77 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.86 g
2.66 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
37.00 g
7.95 g
|
Reklama
Reklama