Krkovice na medu, hořčici a černém pivu
- Přidat foto
-
Reklama
Krkovice je šťavnaté masíčko, které nemusíte připravovat pouze klasicky například s knedlíkem a špenátem, ale také trošku originálněji. A pikantněji...
Reklama
Ingredience
příloha
Postup přípravy
1.
Připravíme si směs s hořčice, tekutého medu a rozmarýnu.
2.
Na dno pekáčku poklademe nakrájenou cibuli.
3.
Očištěné maso osolíme, opepříme, vložíme do pekáčku a potřeme směsí. Podlijeme pivem, ovšem jen nepatrně, aby maso neplavalo, přiklopíme a vložíme do trouby rozpálené na 200 stupňů.
4.
Podle potřeby podléváme pivem nebo vodou. Po 45 minutách pekáček odkryjeme a dopékáme doměkka. Maso můžeme přelévat výpekem, bude mít krásnou barvičku.
5.
Podáváme se šťouchanými brambory.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 36 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
456.08 kcal |
Protein |
34.17 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
37.36 g
11.18 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
16.70 g
4.13 g
|
Reklama
Reklama