Dvoubarevná buchta s ovocem
- Přidat foto
-
Reklama
Na buchtu zpracováváme dvě těsta a příprava je trošku pracnější. Výsledek ale rozhodně stojí za to.
Reklama
Ingredience
Tvarohové těsto
Postup přípravy
1.
Vejce prošleháme s cukry a zašleháme olej. Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem. Nakonec vmícháme šťávu z kompotu.
2.
Ovoce zbavíme případných pecek a necháme na cedníku okapat.
3.
V jiné míse vyšleháme máslo s tvarohem, cukrem a moukou. Pokud by byla směs příliš hustá a nešla rozšlehat, přidáme trochu mléka.
4.
Na plech dáme pečící papír a nalijeme tmavé těsto. Je to pečené na plechu 40 x 50 cm.
5.
Vezmeme dvě lžíce a poklademe tvarohové hromádky na tmavé těsto. Nakonec dáme ovoce.
6.
Pečeme ve vyhřáté troubě na 170 stupňů 30 až 40 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
30 min příprava 40 min vaření 1 hod 10 min celkem |
Množství: | 20 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 7 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
372.98 kcal |
Protein |
5.95 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
55.19 g
31.61 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.60 g
5.35 g
|
Reklama
Reklama