Sladký chlebík s tvarohem a jogurtem
- Přidat foto
-
Reklama
Buchta plná tvarohu a jogurtu pečená ve formě na biskupský chlebíček chutná výborně a vydrží dlouhou vláčná. Nahoru se hodí citrónová poleva.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Máslo a vejce necháme v pokojové teplotě. Máslo musí změknout.
2.
V robotu vyšleháme vejce s cukry, přidáme máslo. Po rozmíchání přidáme tvaroh a jogurt. Důkladně prošleháme.
3.
Mouku smícháme s práškem do pečiva a vmícháme do směsi nakonec.
4.
Nalijeme do formy vymazané máslem a vysypané hrubou moukou. Dáme do vyhřáté trouby na 180 stupňů. Dobře přikryjeme alobalem.
5.
Pečeme 1 h a 15 minut. Odklopíme alobal a pečeme dalších 15 minut.
6.
Necháme vychladnout a vyklopíme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 1 hod 30 min vaření 2 hod celkem |
Množství: | 15 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 7 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
278.48 kcal |
Protein |
6.38 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
37.40 g
27.10 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.72 g
7.02 g
|
Reklama
Reklama