Krkovička s cuketou a žampiony v rajčatové omáčce
- Přidat foto
-
Reklama
Kousky krkovičky v jemné rajčatové omáčce ochucené bylinkami, společně dušené s čerstvými žampiony a cuketou. Jako přílohu můžeme požít vařené brambory ve slupce.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V pánvi si rozehřejeme olej, přidáme na kostky nakrájenou cibuli, na malé kostičky nakrájenou krkovičku, osolíme, opepříme a restujeme.
2.
Po orestování přidáme nakrájené žampiony, opečeme a vsypeme na půl kolečka nakrájenou cuketu. Chvíli opékáme. Ne moc dlouho, zhruba 10 minut. Tak aby nám cuketa zůstala na skus.
3.
Zalijeme passatou, přidáme provensálské koření, kečup, necháme lehce projít varem a odstavíme z plotny.
4.
Můžeme podávat s vařeným bramborem, opékaným bramborem, kdo má co rád.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod vaření 1 hod 10 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 26 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
266.31 kcal |
Protein |
18.29 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
14.36 g
10.92 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.17 g
3.06 g
|
Reklama
Reklama