Krkovička s cuketou a žampiony v rajčatové omáčce

Kousky krkovičky v jemné rajčatové omáčce ochucené bylinkami, společně dušené s čerstvými žampiony a cuketou. Jako přílohu můžeme požít vařené brambory ve slupce.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V pánvi si rozehřejeme olej, přidáme na kostky nakrájenou cibuli, na malé kostičky nakrájenou krkovičku, osolíme, opepříme a restujeme.
2.
Po orestování přidáme nakrájené žampiony, opečeme a vsypeme na půl kolečka nakrájenou cuketu. Chvíli opékáme. Ne moc dlouho, zhruba 10 minut. Tak aby nám cuketa zůstala na skus.
3.
Zalijeme passatou, přidáme provensálské koření, kečup, necháme lehce projít varem a odstavíme z plotny.
4.
Můžeme podávat s vařeným bramborem, opékaným bramborem, kdo má co rád.

Od: Petuler, 3.7.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod vaření
1 hod 10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 26 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
266.31 kcal
Protein
18.29 g
Sacharidy
z toho cukr
14.36 g
10.92 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.17 g
3.06 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama