Masové koule se špenátem

Pro milovníky mletého masa jsou masové koule se špenátem příjemnou změnou. Pokrm je nenáročný na přípravu a doplněný o zeleninu a hranolky dělá pokrm svátečnějším.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V pánvi si na rozehřátém oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme překrájený listový špenát a necháme změknout. Osolíme, opepříme, necháme vychladnout.
2.
Mleté maso si vložíme do misky, vložíme vejce, hořčici, špenát a vše dobře promícháme.
3.
Z masa tvoříme kuličky, které naskládáme do vymazaného pekáče, podlijeme trochou vody a vložíme do rozehřáté trouby. Pečeme zhruba 30-40 minut při teplotě 180 stupňů.
4.
Podáváme s hranolky, zeleninou a můžeme doplnit o domácí tatarskou omáčku.

Od: Petuler, 3.7.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas:
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 18 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
526.92 kcal
Protein
24.12 g
Sacharidy
z toho cukr
3.39 g
1.27 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
46.04 g
11.96 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama