Grilovaný úhoř
- Přidat foto
-
Reklama
Grilovaný úhoř je nejlepší čerstvě chycený. Takže z vody přímo na gril. Jen je potřeba ho vykuchat a kdo chce stáhnout. Na grilovaní je lepší i s kůží, aby nám hezky držel pohromadě.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Mrtvého úhoře vykucháme. Nařízneme od řitního otvoru až po hlavu a vyndáme všechny vnitřnosti. Kůži na grilování stahovat nemusíme. Dobře opláchneme a nakrájíme na větší špalíčky.
2.
Špalíčky si osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, okořeníme kořením na ryby a necháme odležet než si nachystáme gril.
3.
Na rozpáleném grilu opékáme z každé strany zhruba 10 minut.
4.
Můžeme podávat se zeleninou, grilovanou cuketou, pečivem a citrónem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 20 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 5 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
454.90 kcal |
Protein |
28.16 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
15.51 g
0.48 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
30.21 g
5.40 g
|
Reklama
Reklama