Hlávkový salát s anglickou slaninou
- Přidat foto
-
Reklama
Oblíbený hlávkový salát známe s octovým dresinkem a spoustou vody. Vyzkoušejte obměnu. Přidejte opečenou anglickou slaninu a hořčici.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Hlávkový salát rozebereme na jednotlivé listy. Důkladně propereme a natrháme do větší mísy.
2.
Anglickou slaninu nakrájíme na drobné kostičky. Dáme na pánev a opečeme na olivovém oleji. Raději více.
3.
Hlávkový salát zakapeme olivovým olejem, lehce promícháme s hořčicí. Nakonec přidáme anglickou slaninu i s výpekem.
4.
Ihned podáváme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 7 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 21 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
144.75 kcal |
Protein |
6.54 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
4.69 g
1.49 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.54 g
3.19 g
|
Reklama
Reklama