Rizoto ze zavařeného masa
- Přidat foto
-
Reklama
Rizoto ze zavařeného masa patří mezi naše dovolenkové jídlo. Doma zavařené maso je ideální pro vaření v kempu. Příprava je snadná, rychlá a skvěle chutná.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Rýži si propláchneme a vložíme do hrnce. Zalijeme vodou v poměru na jeden hrnek rýže dáme dva hrnky vody. Podle našeho receptu na dva hrnky rýže dáme čtyři hrnky vody. Osolíme, přidáme olej a vaříme do změknutí.
2.
Do pánve si dáme nakrájenou cibuli na kostičky, přidáme vepřové maso na kousky i se sádlem a rosolem a restujeme.
3.
Po změknutí cibule vložíme na kousky nakrájená rajčata a vsypeme uvařenou rýži. Zamícháme, osolíme, opepříme a můžeme podávat se strouhaným sýrem a kyselou okurkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 20 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 49 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
812.46 kcal |
Protein |
44.92 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
89.74 g
7.31 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
29.57 g
12.99 g
|
Reklama
Reklama