Grilovaný kuřecí steak v javorovém sirupu se zeleninovým salátem
- Přidat foto
-
Reklama
Steak je marinovaný v pikantní marinádě s javorovým sirupem. Pro milovníky ostro-sladké chuti masa tento recept doporučuji. Budete mile překvapení chutí a křehkostí masa.
Reklama
Ingredience
Marináda
Salát
Postup přípravy
1.
V misce si připravíme marinádu a to tak, že všechny ingredience smícháme dohromady. Chilli papričku si nakrájíme na menší kousky a přidáme do marinády.
2.
Dobře omyté kuřecí steaky si namočíme do marinády a necháme nejlépe 1 den odležet v lednici.
3.
Než se nám rozpálí gril připravíme si zeleninový salát. Všechnu zeleninu si překrájíme na kousky, osolíme, opepříme, polijeme olivovým oleje, balzamikem a promícháme.
4.
Kuřecí steaky klademe na rozpálený gril a grilujeme z každé strany zhruba 6 minut. Po ogrilování necháme chvíli odpočinout zhruba 2 minuty a můžeme podávat společně se zeleninovým salátem, pečivem, domácí majonézou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 12 min vaření 27 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 87 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
818.61 kcal |
Protein |
37.56 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
27.75 g
23.48 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
60.32 g
12.11 g
|
Reklama
Reklama