Cizrnová pomazánka se šunkou
- Přidat foto
-
Reklama
Nadýchaná pomazánka s vydatnou luštěninou. Výborná jako večeře i na chuťovky. Nezapomeňte na dlouhé šlehání.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cizrnu namočíme přes noc nebo na celý den do vody. Následně uvaříme se solí do změknutí. Scedíme a necháme vychladnout.
2.
Tyčovým mixérem smícháme s ostatními ingrediencemi, kromě šunky. Je třeba dlouhého šlehání, pomazánka bude krásně nadýchaná.
3.
Vařechou vmícháme na kostičky nakrájenou šunku. Můžeme dosolit a připepřit, ale obvykle to není třeba. Dáme vychladit a mažeme na pečivo.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 1 hod vaření 24 hod celkem |
Množství: | 15 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 4 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
77.27 kcal |
Protein |
2.96 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.91 g
0.87 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
5.81 g
3.32 g
|
Reklama
Reklama