Hovězí plátky na houbách a rajčatech
- Přidat foto
-
Reklama
Šťavnaté a pomalu dušené hovězí maso, které se výborně hodí k těstovinám. S rajčaty a houbami není nutné zahuštění moukou, a přesto získáte omáčku výrazné chuti.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Hovězí maso nakrájíme na plátky nebo na nudličky. Posypeme částí grilovacího koření.
2.
Cibuli nakrájíme na proužky a dáme restovat na sádlo. Jakmile zezlátne, přidáme hovězí maso. Necháme rychle zhnědnout, otočíme a podlijeme vodou do 2/3.
3.
Snížíme teplotu a dusíme pod poklicí, průběžně kontrolujeme a doléváme vodu. Přidáme zbytek grilovacího koření, můžeme i sůl a pepř, záleží na typu směsi.
4.
Na poslední hodinu vmícháme nakrájená rajčata, bazalku a žampiony. Podáváme s těstovinami.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 3 hod vaření 3 hod 15 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 55 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
352.46 kcal |
Protein |
35.27 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.87 g
7.95 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
17.99 g
10.56 g
|
Reklama
Reklama