Dušená krkovice s rajčaty a cuketou

Pomalu dušená šťavnatá krkovice se sezónní zeleninou chutná nejlépe s těstovinami, ale můžete ji vyzkoušet i s rýží nebo zcela bez přílohy.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso nakrájíme na kostičky. Cibuli na drobné kousky. Ve velkém hrnci se širokým dnem rozehřejeme sádlo a cibuli. Pokud je krkovice více prorostlá, můžeme dát sádla menší množství.
2.
Cibuli lehce orestujeme, přidáme krkovici a koření. Dobře promícháme a podlijeme vodou do 2/3.
3.
Přivedeme k varu, snížíme teplotu a pomalu dusíme 1 hodinu. Kontrolujeme vodu. Po hodině přidáme na kostičky nakrájená rajčata a cuketu.
4.
Dusíme další hodinu. Podáváme s těstovinami a můžeme zdobit sýrem.

Od: Iva V, 17.9.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
2 hod vaření
2 hod 15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 51 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
385.51 kcal
Protein
33.95 g
Sacharidy
z toho cukr
11.37 g
10.06 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
21.80 g
6.19 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama