Vepřové soté na zelenině s rýží
- Přidat foto
-
Reklama
Máte chuť na rychlé, lehké a v podstatě dietní jídlo? Uvařte si soté s rýží.
Reklama
Ingredience
příloha
Postup přípravy
1.
Vepřovou plec očistíme, odblaníme a nakrájíme na kosty či nudličky. Osolíme a naložíme alespoň na dvě hodiny do marinády z pepře, sladké papriky, sojové omáčky a kukuřičného škrobu.
2.
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, orestujeme naložené maso, přidáme lžíci rajčatového protlaku, cukr a za stálého míchání ještě chvilku restujeme. Podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka. Poté přidáme na kostky nakrájenou cuketu a pokračujeme v mírném varu, dokud není maso měkké. Ke konci vsypeme zelenou cibulovou nať. Případně dosolíme.
3.
Podáváme s dušenou rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
30 min příprava 1 hod vaření 3 hod 30 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 32 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
511.75 kcal |
Protein |
39.99 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
68.16 g
3.12 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
7.67 g
1.90 g
|
Reklama
Reklama