Hovězí dušené na česneku a divokém koření s rýží
- Přidat foto
-
Reklama
Milovníci česneku si u této hovězí dobroty jistě přijdou na své. A upíři nebudou mít šanci.
Reklama
Ingredience
příloha
Postup přípravy
1.
Na oleji si zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek.
2.
Očištěné hovězí maso připravené na nudličky vložíme k cibuli a česneku, osolíme a orestujeme. Přidáme koření, necháme rozvinout vůni a podlijeme červeným vínem. Víno necháme téměř vydusit.
3.
Podlijeme vývarem a dusíme až skoro doměkka.
4.
Vybereme koření a trochu zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, ale jen mírně, abychom docílili spíše šťávy, ne omáčky. Kdo nechce, nemusí zahušťovat vůbec.
5.
Čtvrthodinku provaříme, mezitím se nám dokonale dodělá masíčko.
6.
Podáváme s rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
30 min příprava 2 hod vaření 2 hod 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 60 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
543.74 kcal |
Protein |
42.38 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
68.02 g
1.24 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
9.55 g
3.78 g
|
Reklama
Reklama