Kotlety na mrkvi a pórku

Vepřové kotlety s příjemně nasládlou chutí jsou díky pomalému pečení velmi měkké. Kotlety se hodí k rýži, bramborové kaši nebo těstovinám.

Reklama

Ingredience

    • nebo
Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kotlety osolíme a opepříme z obou stran.
2.
Mrkev očistíme a nakrájíme na hranolky. Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka. Cibuli na kostičky.
3.
Ve větším pekáči rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli, pórek a mrkev. Mírně orestujeme. Přidáme plátky masa, okořeníme během restování z obou stran. Podlijeme vodou. Koření nasypeme i na pórek a mrkev.
4.
Dáme péct na 140 °C a pečeme 3 hodiny. Jednou otočíme a případně podlijeme vodou.

Od: Ráďa 78, 6.10.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
3 hod vaření
3 hod 15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 48 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
477.30 kcal
Protein
53.53 g
Sacharidy
z toho cukr
14.91 g
6.39 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
21.78 g
7.06 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama