Kotlety na mrkvi a pórku
- Přidat foto
-
Reklama
Vepřové kotlety s příjemně nasládlou chutí jsou díky pomalému pečení velmi měkké. Kotlety se hodí k rýži, bramborové kaši nebo těstovinám.
Reklama
Ingredience
-
- nebo
Postup přípravy
1.
Kotlety osolíme a opepříme z obou stran.
2.
Mrkev očistíme a nakrájíme na hranolky. Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka. Cibuli na kostičky.
3.
Ve větším pekáči rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli, pórek a mrkev. Mírně orestujeme. Přidáme plátky masa, okořeníme během restování z obou stran. Podlijeme vodou. Koření nasypeme i na pórek a mrkev.
4.
Dáme péct na 140 °C a pečeme 3 hodiny. Jednou otočíme a případně podlijeme vodou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 3 hod vaření 3 hod 15 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 48 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
477.30 kcal |
Protein |
53.53 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
14.91 g
6.39 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
21.78 g
7.06 g
|
Reklama
Reklama