Krůtí kousky se zakysanou smetanou
Krůtí prsa mají pověst spíše suššího kousku. Proto je vhodné naložit je přes noc do marinády. Krůtí prsa budou šťavnatá a provoněná italskou směsí koření.
Reklama
Postup přípravy
1.
Krůtí prsa nakrájíme na drobné kousky. V uzavíratelné míse smícháme smetanu, kečup, olej, směs koření a prolisovaný česnek. Kousky promícháme se směsí a uzavřeme.
2.
Necháme 12 hodin naložené nebo i celý den. Občas promícháme.
3.
Rozehřejeme sádlo, dáme orestovat kousky a podlijeme vodou. Vody je třeba více. Přidáme sůl a dusíme 1,5 hodiny.
4.
Podáváme s kuskusem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
423.59 kcal |
Protein |
1.79 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.14 g
8.11 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
42.32 g
11.99 g
|
Reklama
Reklama