Malinový chlebík
- Přidat foto
-
Reklama
Velmi jednoduchá buchta provoněná malinovým pudinkem. Není třeba ji cukrovat po povrchu, ale hodí se k ní citrónová (perníková) poleva.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vejce prošleháme s cukry a olejem. Důkladně šleháme tak dlouho, dokud jsou ve směsi krystalky cukru.
2.
V jiné míse smícháme vařechou mouku, prášek do pečiva a malinové pudinky.
3.
Postupně přimícháme ke směsi vajec, pokud bude příliš hustá, přidáme trochu vody. Záleží na velikosti vajec.
4.
Těsto naléváme do vymazané a vysypané formy na biskupský chlebíček, pečlivě rozetřeme od středu k okrajům.
5.
Pečeme na 180 °C asi 40 až 50 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 50 min vaření 1 hod 5 min celkem |
Množství: | 12 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 5 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
301.06 kcal |
Protein |
4.87 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
49.24 g
31.00 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
9.63 g
1.59 g
|
Reklama
Reklama