Krkovice s česnekem, majoránkou a rozmarýnem
- Přidat foto
-
Reklama
Pomalu pečená krkovička je hezky měkká a šťavnatá. Provoněná je česnekem, majoránkou a rozmarýnem. Hodí se k ní bramborová příloha nebo rýže.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Plátky masa velmi zlehka naklepeme. Posolíme a opepříme z obou stran. Ve velkém pekáči rozehřejeme sádlo a dáme restovat cibulku pokrájenou na drobné kousky.
2.
Přidáme prolisovaný česnek a promícháme. Rychle přidáme plátky masa, aby se česnek nezačal připalovat.
3.
Posypeme kmínem a rozmarýnem. V dlaních rozetřeme majoránku. Kořenění provádíme z obou stran.
4.
Podlijeme vodou a dáme péci na 140 °C na 2,5 až 3 hodiny. Mezitím několikrát otočíme a doléváme vodu.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 3 hod vaření 3 hod 15 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 29 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
376.36 kcal |
Protein |
31.22 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
8.16 g
3.80 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.88 g
7.21 g
|
Reklama
Reklama