Kuřecí polévka s celerem a bulgurem
- Přidat foto
-
Reklama
Vydatná kuřecí polévka, která se u nás připravuje na rodinných oslavách. Drobně nastrouhaná zelenina a hojnost kuřecího masa osloví děti i dospělé.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuřecí opláchneme a dáme do vody vařit s cibulemi (překrojíme na čtvrtiny) a kořením. Přidáme očištěnou mrkev, petržel a celer, celer překrájíme na větší kousky.
2.
Vaříme pod poklicí na mírném stupni asi 1,5 hodiny, může být i déle.
3.
Scedíme, necháme vychladnout. Pečlivě obereme kuřecí maso, překrájíme a vrátíme do vývaru. Zeleninu nastrouháme a necháme stranou.
4.
Přidáme bulgur a vaříme do změknutí. Nakonec vmícháme nastrouhanou zeleninu a petrželku. Dochutíme solí a pepřem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 2 hod vaření 2 hod 15 min celkem |
Množství: | 15 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 10 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
177.55 kcal |
Protein |
11.40 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
17.47 g
3.01 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
5.90 g
1.51 g
|
Reklama
Reklama