Tousty s krémovými žampiony
- Přidat foto
-
Reklama
Krémové žampiony, kterým se říká také hnědé žampiony mají výraznou chuť a tvrdší strukturu. Někdo kloboučky před vařením loupe, ale já je nechávám tak, jak jsou, pouze opláchnu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Na pánvi si rozehřejeme máslo a přidáme na větší plátky nakrájené žampiony. Restujeme asi 10 minut.
2.
Cibulku si nakrájíme na půlkolečka a přidáme do pánve. Osolíme, opepříme a restujeme do zlatova.
3.
Přidáme citronovou šťávu, kari koření a zalijeme smetanou. Vaříme do zhoustnutí.
4.
V topinkovači si uděláme z toustů topinky. Na topinky pokládáme směs, ozdobíme plátkem citrónu a zeleninou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 15 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 18 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
307.17 kcal |
Protein |
4.23 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
14.66 g
2.24 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
25.93 g
16.33 g
|
Reklama
Reklama