Pečená vepřová žebra s kořenovou zeleninou
- Přidat foto
-
Reklama
Pečená vepřová žebra můžou být skvělou pochoutkou k obědu, ale i jako chuťovka po studenu třeba k pivu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vepřová žebírka si opláchneme. Osolíme, opepříme, přidáme kmín a potřeme prolisovaným česnekem.
2.
Naskládáme si žebra do pekáče, přidáme papriku, grilovací koření, sojovou omáčku a na kostky nakrájenou cibuli. Podlijeme vodou a dáme do trouby na 180 °C zhruba na 1 hodinu.
3.
Všechnu kořenovou zeleninu si nakrájíme na kostičky, přidáme k žebrům, podlijeme vínem a pečeme další 1 hodinu do změknutí. Během pečení obracíme a podléváme výpekem.
4.
Můžeme podávat s jakoukoliv přílohou, zeleninou, hořčicí, křenem a feferonkama.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 2 hod vaření 2 hod 10 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 51 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
679.20 kcal |
Protein |
59.71 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
26.22 g
11.08 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
30.21 g
6.43 g
|
Reklama
Reklama