Pikantní hermelínové housky
- Přidat foto
-
Reklama
Chuťovka k víno nebo zajímavá snídaně či večeře. Se zeleninovým salátem chutnají zapékané housky skvostně. Vyzkoušejte je i jako občerstvení pro hosty.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Změklé máslo smícháme s prolisovaným česnekem, ostrým kečupem, směsí koření, solí a pepřem. Promačkáme důkladně vidličkou.
2.
Housky rozkrojíme na polovinu a natřeme směsí. Poklademe plátky hermelínu.
3.
Dáme zapéct do trouby na 200 stupňů. Pečeme asi 10 minut.
4.
Hotové sypeme nakrájenou čerstvou pažitkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 10 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 29 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
407.01 kcal |
Protein |
15.04 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
30.12 g
5.79 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
25.73 g
15.35 g
|
Reklama
Reklama