Knedlík s vejcem a paprikou
- Přidat foto
-
Reklama
Česká klasika a rychlá večeře. Jakmile zbývá knedlík od oběda je třeba jej chutně zpracovat. Klasický recept je vylepšený cibulí a paprikou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Připravíme si dvě pánve. V obou rozehřejeme sádlo. V pánvi, kde budeme opékat knedlík je třeba rozehřát sádla větší množství.
2.
5 kusů (plátků) knedlíků nakrájíme na kostičky. Množství se vleze na větší pánev.
3.
Na jedné pánvi opékáme do zlatova kousky knedlíku na druhé pánvi opékáme do zlatova cibuli nakrájenou na kostičky a papriku. Obojí stále mícháme.
4.
Rozšleháme vejce se smetanou a vegetou. Do opečeného knedlíku přidáme opečenou cibulku s paprikou. Promícháme.
5.
Zalijeme směsí vajec a krátce opečeme. Dochutíme solí a pepřem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 15 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 26 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
489.49 kcal |
Protein |
20.91 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
46.16 g
7.73 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.35 g
11.18 g
|
Reklama
Reklama