Krkovička ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
- Přidat foto
-
Reklama
Krkovička v jemné smetanové omáčce doplněná o zelený pepř, je snadná na přípravu a přitom skvěle chutná. Jako přílohu můžete zvolit jakékoliv brambory, hranolky nebo zkusit třeba dýňové pyré.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Plátky krkovičky osolíme, opepříme, přidáme koření na steak a necháme chvíli odležet.
2.
V pánvi si rozehřejeme sádlo a plátky masa na něm zprudka opečeme. Až máme obě strany do zlatova tak podlijeme vodou, přikryjeme poklicí a necháme dusit zhruba 40 minut.
3.
Až máme maso měkké, přilijeme do pánve smetanu a přidáme zelený pepř. Vaříme do zhoustnutí.
4.
Můžeme podávat s jakoukoliv přílohou a zeleninou. U nás jsme podávali s dýňovým pyré.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 50 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 43 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
469.41 kcal |
Protein |
31.59 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.50 g
2.29 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
37.09 g
16.84 g
|
Reklama
Reklama