Kapr na másle, česneku a bílém víně
- Přidat foto
-
Reklama
Čerstvou rybu dělám nejraději na másle a bylinkách, aby tak vynikla její chuť a lehkost.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Porci kapra si osolíme opepříme a přidáme koření na ryby. Poté si rybu obalíme plátky slaniny.
2.
V pánvi si rozehřejeme máslo a vložíme rybu do pánve. Opékáme z obou stran zhruba 8 minut. Záleží jak velké podkovy ryby máte.
3.
Po opečení přidáme na plátky nakrájený česnek a necháme ho opéct do zlatova. Potom přilijeme bílé víno a dusíme do měkka.
4.
Můžeme podávat s pečivem, zeleninou, bramborami a při podávání pokapat šťávou z citrónu.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 30 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 99 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,462.42 kcal |
Protein |
44.85 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
4.77 g
1.29 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
133.42 g
73.45 g
|
Reklama
Reklama