Hrušky pečené s Nivou a pekanovými ořechy
- Přidat foto
-
Reklama
Hrušky jsou symbolem podzimu. Obsahují velké množství vody a vlákniny, mají močopudný a žlučopudný účinek. Dále čistí střeva a pomáhají také při žaludečních potížích. Zkuste netradiční kombinaci hrušek, ořechů, Nivy a medu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Hrušky opláchneme, rozpůlíme a vydlabeme jádřince. Naplníme rozdrobeným sýrem, posypeme nasekanými ořechy a tymiánem.
2.
Osolíme a opepřeme. Vložíme do pekáče a pečeme 20 minut v troubě na 180 °C.
3.
Vyndáme, zakápneme medem a podáváme jako předkrm nebo přílohu. Dobrou chuť!
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Snuttig&Nici |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 23 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
295.01 kcal |
Protein |
8.10 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
30.97 g
26.02 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.65 g
6.34 g
|
Reklama
Reklama