Vepřová kýta v hořčičné omáčce s rozmarýnem
- Přidat foto
-
Reklama
Plátky vepřové kýty jsou snadné na přípravu a přitom skvěle chutnají po francouzské hořčici a rozmarýnu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Plátky kýty si opláchneme, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme francouzskou hořčicí.
2.
V pánvi si rozehřejme sádlo a z obou stran zprudka opečeme, tak aby se nám hořčice nespálila. Poté zalijeme vodou a necháme dusit pod poklicí do měkka. Zhruba 40 minut.
3.
Po změknutí masa přilijeme smetanu a přidáme rozmarýn. Vaříme do zhoustnutí.
4.
Můžeme podávat s vařeným bramborem a zeleninou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 50 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 40 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
580.45 kcal |
Protein |
34.93 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.62 g
3.05 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
48.08 g
26.78 g
|
Reklama
Reklama