Vepřová kýta v hořčičné omáčce s rozmarýnem

Plátky vepřové kýty jsou snadné na přípravu a přitom skvěle chutnají po francouzské hořčici a rozmarýnu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plátky kýty si opláchneme, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme francouzskou hořčicí.
2.
V pánvi si rozehřejme sádlo a z obou stran zprudka opečeme, tak aby se nám hořčice nespálila. Poté zalijeme vodou a necháme dusit pod poklicí do měkka. Zhruba 40 minut.
3.
Po změknutí masa přilijeme smetanu a přidáme rozmarýn. Vaříme do zhoustnutí.
4.
Můžeme podávat s vařeným bramborem a zeleninou.

Od: Petuler, 11.11.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
50 min vaření
1 hod celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 40 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
580.45 kcal
Protein
34.93 g
Sacharidy
z toho cukr
3.62 g
3.05 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
48.08 g
26.78 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama