Vepřová krkovička na pivě se strouhaným sýrem
- Přidat foto
-
Reklama
Pro milovníky piva doporučuji vyzkoušet tuto úpravu krkovičky. Jídlo má výraznou chuť. Jako příloha se hodí vařený brambor, já jsem podávala s dýňovým pyré.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Opláchnutou krkovičku si osolíme, opepříme, posypeme kořením na steaky.
2.
V pánvi si rozehřejeme sádlo a plátky masa na něm zprudka opečeme. Maso si dáme na stranu pánve a přidáme do pánve nakrájenou cibuli a klobásu na kolečka a orestujeme.
3.
Po orestování přisypeme majoránku, přidáme hořčici a zalijeme pivem. Přikryjeme poklicí a dusíme do měkka.
4.
Po změknutí masa, můžeme podávat. Při podávání sypeme strouhaným sýrem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 50 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 50 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
660.38 kcal |
Protein |
43.99 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.84 g
2.29 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
46.12 g
16.97 g
|
Reklama
Reklama