Vepřová krkovička na pivě se strouhaným sýrem

Pro milovníky piva doporučuji vyzkoušet tuto úpravu krkovičky. Jídlo má výraznou chuť. Jako příloha se hodí vařený brambor, já jsem podávala s dýňovým pyré.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Opláchnutou krkovičku si osolíme, opepříme, posypeme kořením na steaky.
2.
V pánvi si rozehřejeme sádlo a plátky masa na něm zprudka opečeme. Maso si dáme na stranu pánve a přidáme do pánve nakrájenou cibuli a klobásu na kolečka a orestujeme.
3.
Po orestování přisypeme majoránku, přidáme hořčici a zalijeme pivem. Přikryjeme poklicí a dusíme do měkka.
4.
Po změknutí masa, můžeme podávat. Při podávání sypeme strouhaným sýrem.

Od: Petuler, 20.11.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
50 min vaření
1 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 50 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
660.38 kcal
Protein
43.99 g
Sacharidy
z toho cukr
10.84 g
2.29 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
46.12 g
16.97 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama