Směs z mletého masa s čedarem
- Přidat foto
-
Reklama
Potřebujete rychlý oběd nebo večeři? Vyzkoušejte tento recept, který zvládne každý a výsledek je výborný.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Na pánvi si rozehřejeme sádlo a opečeme na kostičky nakrájenou cibuli.
2.
Přidáme na plátky nakrájené žampiony, chvíli orestujeme a vložíme mleté maso, které osolíme, opepříme a opékáme do hotova.
3.
Přilijeme smetanu, přidáme provensálské koření a vaříme do zhoustnutí.
4.
Při podávání sypeme strouhaným čedarem a můžeme podávat se zeleninou a pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 15 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 47 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,034.21 kcal |
Protein |
39.58 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.89 g
5.12 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
94.09 g
35.20 g
|
Reklama
Reklama