Pudinkový likér
- Přidat foto
-
Reklama
Pudinkový likér připomíná vaječný koňak, ale připravíte jej zcela bez vajec. Nasládlou chutí vás příjemně překvapí. Je poměrně silný, při přípravě ochutnávejte a nemusíte dávat plnou dávku rumu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Uvaříme dvojitý pudink podle návodu. Necháme vychladnout. Vložíme do mixéru, zapneme pomalé prošlehávání.
2.
Přidáme salko a vanilkový cukr. Prošleháme.
3.
Začneme po malých dávkách zašlehávat rum. Nakonec přisladíme. Dáváme 5 lžic, ale může být méně.
4.
Nakonec přecedíme přes sítko a dáme vychladit.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 3 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 30 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 7 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
125.12 kcal |
Protein |
2.09 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
17.03 g
16.62 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
1.75 g
0.97 g
|
Reklama
Reklama