Vepřová s pěti druhy zeleniny
- Přidat foto
-
Reklama
Velmi chutná dušená vepřová, která nebude nikdy suchá. Postupným přidáváním zeleniny získáte dobře připravené maso a zeleninu, která se nerozvaří. Chutná s rýží nebo zcela bez přílohy.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cibuli nakrájíme na kostičky. Dáme do velkého hrnce se širokým dnem a orestujeme na sádle. Stále mícháme. Mezitím nakrájíme vepřovou pečeni na plátky a následně na nudličky.
2.
Orestujeme na cibuli a přidáme koření.
3.
Červenou řepu okrájíme nožem, nakrájíme na hranolky a přidáme k masu. Podlijeme a dusíme na pomalý stupeň 1 hodinu. Kontrolujeme a doléváme vodu.
4.
Mezitím si očistíme ostatní zeleninu. Papriku a brokolici nakrájíme na menší kousky, růžičkovou kapustu necháme v celku, pouze odkrojíme zespodu a propláchneme.
5.
Po hodině dušení přidáme papriku. Poté růžičkovou kapustu a nakonec brokolici. Vše vždy s pěti minutovým odstupem (přibližně). Společně podusíme, přisolíme a podáváme s rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 1 hod 30 min vaření 1 hod 45 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 36 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
424.31 kcal |
Protein |
26.34 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
9.98 g
5.72 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
29.96 g
10.50 g
|
Reklama
Reklama