Vepřové srdce na smetaně, rýže
- Přidat foto
-
Reklama
Vepřové srdce potřebuje trochu více času na přípravu, ale můžete ho vařit i v tlakovém hrnci. Maso je libové a velmi chutné. Jídlo je připravované bez mouky.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Srdíčka si omyjeme, odřežeme co se nám nelíbí a nakrájíme na menší plátky.
2.
V hrnci si rozehřejeme sádlo, zpěníme na něm na kostičky nakrájenou cibuli a přidáme na kostičky nakrájený špek. Vše společně orestujeme.
3.
Do hrnce vložíme nakrájené maso, osolíme a opepříme. Opečeme ze všech stran, aby se nám zatáhlo.
4.
Podlijeme vodou, přikryjeme poklicí a dusíme do změknutí. Asi dvě hodiny.
5.
Až nám maso změkne, přidáme hořčici, smetanu, sýry a vaříme do zhoustnutí. Na závěr dochutíme rozmarýnem.
6.
Rýži si uvaříme podle návodu na obalu a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 3 hod vaření 3 hod 10 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 24 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
585.14 kcal |
Protein |
23.14 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
5.85 g
2.78 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
53.22 g
24.36 g
|
Reklama
Reklama