Hovězí plátky s rozmarýnem

Hovězí maso se dá připravovat na nespočet způsobů, dnes tedy na rozmarýnu.

Reklama

Ingredience

marináda

příloha

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Očištěné hovězí maso si nakrájíme na menší plátky, naklepeme a vložíme na několik hodin do připravené marinády.
2.
Marinádu si připravíme takto: spojíme sojovou omáčku se sekaným rozmarýnem, sušeným česnekem, solí, pepřem, cukrem, a olejem. Do připravené směsi ponoříme maso.
3.
Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli a orestujeme odležené maso. Poté zalijeme červeným vínem a necháme odpařit.
4.
Přidáme mixovaná, loupaná, sterilovaná rajčata, marinádu, která nám zbyla v misce, vývar a dusíme doměkka.
5.
Podáváme s dušenou rýží.

Od: Šárka75, 29.1.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Hodnocení:
Ohodnotit recept
Čas: 2 hod 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Šárka75
Kategorie a štítky:

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
728.69 kcal
Protein
41.47 g
Sacharidy
z toho cukr
73.32 g
4.94 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
24.76 g
10.07 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama