Hovězí plátky s rozmarýnem
Hovězí maso se dá připravovat na nespočet způsobů, dnes tedy na rozmarýnu.
Reklama
Postup přípravy
1.
Očištěné hovězí maso si nakrájíme na menší plátky, naklepeme a vložíme na několik hodin do připravené marinády.
2.
Marinádu si připravíme takto: spojíme sojovou omáčku se sekaným rozmarýnem, sušeným česnekem, solí, pepřem, cukrem, a olejem. Do připravené směsi ponoříme maso.
3.
Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli a orestujeme odležené maso. Poté zalijeme červeným vínem a necháme odpařit.
4.
Přidáme mixovaná, loupaná, sterilovaná rajčata, marinádu, která nám zbyla v misce, vývar a dusíme doměkka.
5.
Podáváme s dušenou rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Hodnocení: | |
---|---|
Čas: | 2 hod 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Kategorie a štítky: |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
728.69 kcal |
Protein |
41.47 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
73.32 g
4.94 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
24.76 g
10.07 g
|
Reklama
Reklama