Pudinkové banánky
- Přidat foto
-
Reklama
Pudinkové banánky patří mezi naše nejoblíbenější cukroví. Pokud neznáte, vyzkoušejte je třeba na velikonoce.
Reklama
Ingredience
poleva
-
- nebo
na promazání
Postup přípravy
1.
Z uvedených surovin si vypracujeme těsto a necháme ho nejlépe přes noc odpočinout v chladu.
2.
Na masovém strojku přes tvořítko vytlačujeme banánky a pečeme na cca 160 stupňů dorůžova.
3.
Díky prášku do pečiva se banánky mírně nafouknou, proto je na plech nepokládejte úplně těsně vedle sebe.
4.
Vychladlé banánky slepujeme marmeládou, nejlépe rybízovou nebo nějakou jinou kyselejší.
5.
Slepené banánky máčíme do poloviny v čokoládové polevě, kterou si připravíme ve vodní lázni spojením čokolády na vaření s tukem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod 30 min celkem |
Množství: | 55 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 3 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
102.39 kcal |
Protein |
1.35 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
12.04 g
5.35 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
5.44 g
3.28 g
|
Reklama
Reklama