Vepřové a kuřecí maso se zeleninou a bramborem
- Přidat foto
-
Reklama
Pokud konzumujete málo syrové zeleniny, využívejte ji alespoň při přípravě vašich pokrmů. Uvidíte, že vám zachutná.
Reklama
Ingredience
příloha
Postup přípravy
1.
Vepřovou plec si očistíme a nakrájíme na nudličky. To samé kuřecí prsa, která si ale necháme pro tento čas stranou.
2.
Na oleji zpěníme cibuli nadrobno nakrájenou a přidáme vepřové nudličky. Osolíme, opepříme a restujeme. Přidáme sladkou papriku, grilovací koření a čertovskou omáčku. Podlijeme vývarem a dusíme.
3.
Máme-li vepřové maso z poloviny měkké, přidáme mrkev nakrájenou na kolečka a obě papriky na proužky. Dále dusíme.
4.
Nyní se vrátíme ke kuřecímu masu. Osolíme si ho, opepříme a na pánvi zprudka opečeme.
5.
Poté kuřecí nudličky přidáme k vepřovému masu a zelenině a zasypeme pokrájeným pórkem. Promícháme a dusíme doměkka. Na závěr případně dosolíme a podáváme s vařenými brambory.
6.
Není třeba zahušťovat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 25 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
322.48 kcal |
Protein |
32.96 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
30.86 g
6.42 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
5.38 g
1.27 g
|
Reklama
Reklama