Bulky

Rychlé domácí pečivo. Těsto je jemné a vláčné a hodí se na jakýkoliv druh pečiva. Abych si práci usnadnila, použila jsem robota.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do mísy vlijeme vlažnou vodu. Přidáme cukr a rozdrobíme droždí. Chvíli počkáme až nám vzejde kvásek.
2.
Přidáme mouku, sůl, olej a zapnete hnětacího robota a necháme těsto umíchat. Hotové těsto přikryjeme utěrkou a na teplém místě necháme kynout zhruba 30 minut.
3.
Po vykynutí těsto rozdělíme na šestnáct částí a vytvarujeme si bulky.
4.
Bulky klademe na pečící papír na plech. Uděláme si nožem přes bulky kříž, potřeme vejcem, posypeme semínky a dáme péct do vyhřáté trouby.
5.
Pečeme při 180°c zhruba 30 minut.
6.
Po vychladnutí můžeme podávat, i když u nás zmizí vždy ještě teplé.

Od: Petuler, 5.2.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 40 min příprava
30 min vaření
1 hod 10 min celkem
Množství: 16 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 1 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
184.41 kcal
Protein
5.38 g
Sacharidy
z toho cukr
34.79 g
0.40 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
1.60 g
0.28 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama