Minestrone
- Přidat foto
-
Reklama
Minestrone pochází z italské kuchyně. Jde o velmi hustou zeleninovou polévku doplněnou hlavně o rajčata a fazole.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozehřejeme olej a orestujeme na něm na kostičky nakrájenou cibuli, mrkev a na kolečka nakrájený celer.
2.
Přidáme na kostky nakrájené brambory, plechovku rajčat a plechovku fazolí. Zalijeme vodou a vaříme zhruba 20 minut.
3.
Čtvrtku polévky odebereme a rozmichujeme tyčovým mixérem.
4.
Vrátíme zpět do polévky, dochutíme solí a pepřem.
5.
Při podávání můžeme posypat strouhaným parmazánem a pokapat olivovým olejem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 40 min vaření 50 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 21 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
442.90 kcal |
Protein |
14.20 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
52.77 g
17.20 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.83 g
2.32 g
|
Reklama
Reklama