Kuřecí kousky na kari s fazolemi
- Přidat foto
-
Reklama
Kuřecí kousky v jemné smetanové omáčce doplněné o fazolové lusky, kukuřici a fazole. Jídlo skvěle zasytí i bez přílohy.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso si opláchneme a nakrájíme na kousky.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej, vložíme kousky masa, osolíme, opepříme a orestujeme, aby se nám maso zatáhlo.
3.
Přidáme na půl kolečka nakrájenou cibuli, fazolové lusky, kukuřici, kari koření a společně restujeme do měkka.
4.
Vložíme fazole, vlijeme smetanu a vaříme do zhoustnutí.
5.
Můžeme podávat samostatně nebo s rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 25 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 40 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
545.92 kcal |
Protein |
41.83 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
23.41 g
9.49 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
29.98 g
13.57 g
|
Reklama
Reklama