Zapékaná vajíčková bageta
- Přidat foto
-
Reklama
Tip na výbornou večeři, kterou připravíte rychle, a přitom nebude nudná. U nás se nejprve pekla po Velikonocích, ale teď si ji chystáme i během roku.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nejprve uvaříme vejce natvrdo. Změklé máslo promícháme s majonézou a hořčicí, přidáme na kostičky nakrájená vejce, promícháme. Můžeme osolit a opepřit.
2.
Nakrojíme bagety středem a naplníme vaječnou směsí. Přidáme plátky šunky a nakrájená rajčata.
3.
Dáme na plech a posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme na 180 °C asi 10 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 30 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
846.89 kcal |
Protein |
28.16 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
80.38 g
6.45 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
46.14 g
20.66 g
|
Reklama
Reklama