Pečené koleno
- Přidat foto
-
Reklama
Pečené koleno pro milovníky pečeného masa. Koleno má pikantní a zároveň jemně nasládlou chuť.
Reklama
Ingredience
Marináda
Postup přípravy
1.
Koleno si opláchneme, vložíme do tlakového hrnce. Zalijeme vodou, přidáme sůl, bobkový list, celý pepř, nové koření a dáme vařit.
2.
Vaříme 1 hodinu.
3.
Smícháme si ingredience na marinádu.
4.
Po uvaření maso naporcujeme, posypeme kmínem, polijeme marinádou a dáme do předem vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 180°C do zlatova, zhruba 1 hodinu a během pečení podléváme marinádou a výpekem.
5.
Po upečení, podáváme s hořčicí, křenem, nakládanou zeleninou a čerstvým pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 2 hod vaření 2 hod 10 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 31 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
548.73 kcal |
Protein |
27.47 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
19.08 g
11.32 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
39.43 g
10.57 g
|
Reklama
Reklama