Vepřová panenka se salátem
- Přidat foto
-
Reklama
Lehká večeře plná chutí, která může být bez výčitek součástí režimu při redukční dietě. Maso je připravené krásně do měkka a do růžova, zůstává v něm všechna šťáva.
Reklama
Ingredience
salát
Postup přípravy
1.
Nejprve si očistíme panenku od blan. Do misky dáme olivový olej, sůl a pepř a rozdrtíme je krouživými pohyby paličkou z hmoždíře (nebo koncem paličky na maso).
2.
Směs vetřeme do panenky ze všech stran. Vezmeme velkou pánev a zprudka orestujeme panenku. Otáčíme, restujeme ze všech stran. Pouze aby se maso zatáhlo, cca 1 minutu.
3.
Dáme na plech do rozehřáté trouby na 180 °C. Pečeme asi 8 minut. Mezitím začneme připravovat salát.
4.
Po 8 minutách vytáhneme, přikryjeme alobalem a necháme 10 minut odpočinout.
5.
Do salátu všechnu zeleninu opláchneme a nakrájíme na drobné kousky. Promícháme s olivovým olejem a hořčicí.
6.
Servírujeme společně s teplou panenkou nakrájenou na tenké plátky.
7.
Sklenka polosladkého vína nesmí chybět.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min vaření 45 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 56 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
411.82 kcal |
Protein |
29.65 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
5.47 g
2.85 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
29.33 g
4.85 g
|
Reklama
Reklama