Vepřové maso v rajčatové omáčce s bramborovou kaší
- Přidat foto
-
Reklama
Kousky vepřového masa v pikantní a zároveň jemné rajčatové omáčce. Omáčka chutná po rajčatech a bylinkách.
Reklama
Ingredience
Bramborová kaše
Postup přípravy
1.
Maso si opláchneme, nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme.
2.
V pánvi si rozehřejeme sádlo, vložíme maso a restujeme ze všech stran.
3.
Přidáme na kousky nakrájenou cibuli, na půl kolečka nakrájenou klobásu, chvíli restujeme. Podlijeme trochou vody a dusíme zhruba 1 hodinu do měkka.
4.
Poté vlijeme plechovku rajčat i s nálevem, kečup, bazalku, smetanu a vaříme do zhoustnutí.
5.
Brambory si oloupeme, nakrájíme, vložíme do hrnce, osolíme, zalijeme horkou vodou a vaříme do změknutí.
6.
Vodu slijeme, přidáme kousek másla, šťouchadlem rozšťoucháme a zároveň přiléváme horké mléko. Můžeme osolit. A servírujeme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 1 hod 10 min vaření 1 hod 15 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 60 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,137.80 kcal |
Protein |
51.01 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
116.71 g
19.61 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
47.68 g
20.98 g
|
Reklama
Reklama