Vepřové maso v rajčatové omáčce s bramborovou kaší

Kousky vepřového masa v pikantní a zároveň jemné rajčatové omáčce. Omáčka chutná po rajčatech a bylinkách.

Reklama

Ingredience

Bramborová kaše

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso si opláchneme, nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme.
2.
V pánvi si rozehřejeme sádlo, vložíme maso a restujeme ze všech stran.
3.
Přidáme na kousky nakrájenou cibuli, na půl kolečka nakrájenou klobásu, chvíli restujeme. Podlijeme trochou vody a dusíme zhruba 1 hodinu do měkka.
4.
Poté vlijeme plechovku rajčat i s nálevem, kečup, bazalku, smetanu a vaříme do zhoustnutí.
5.
Brambory si oloupeme, nakrájíme, vložíme do hrnce, osolíme, zalijeme horkou vodou a vaříme do změknutí.
6.
Vodu slijeme, přidáme kousek másla, šťouchadlem rozšťoucháme a zároveň přiléváme horké mléko. Můžeme osolit. A servírujeme.

Od: Petuler, 16.3.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
1 hod 10 min vaření
1 hod 15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 60 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,137.80 kcal
Protein
51.01 g
Sacharidy
z toho cukr
116.71 g
19.61 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
47.68 g
20.98 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama